Skip to content

Hoger in Google met de volgende tips

Hoger in Google komen te staan, is van groot belang. Wat levert een mooie website op als er niemand op die website komt? Wat heb je aan veel bezoekers als er niemand op je website iets koopt of aanvraagt? Het echte werk begint vaak pas op het moment dat de website is opgeleverd.

SSL-certificaat

Google hecht veel waarde aan veilig internet en wil website-eigenaren daarom aansporen hun website veiliger te maken. Websites die veilig zijn geeft Google daarom hogere positie in de zoekresultaten. Op deze manier beloont Google websites met een SSL-certificaat. Meer informatie.

Teksten

Teksten schrijf je als eerste voor je bezoekers. Maak ze informatief, actief, gebruik tags en geeft pagina’s een focus. Websites met goede teksten eindigen hoger in de zoekresultaten, waardoor je bedrijf beter vindbaar is. Meer informatie.

Bedrijfspagina

Google Mijn Bedrijf geeft ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om beter gevonden te worden in Google. Het aanmaken van een Google Mijn Bedrijfspagina is gratis. Het enige dat je ervoor nodig hebt, is een Google Account. Meer informatie.

Yoast SEO

Met de Yoast SEO module kun je je website optimaliseren voor zoekmachines. Je krijgt tips waarmee je iedere pagina en ieder bericht optimaal kunt maken. De plugin geeft aan jouw pagina of bericht een kwaliteitsscore. Meer informatie.

Linkbuilding

Een goed voorbeeld van off-page SEO is linkbuilding. In gewoon Nederlands betekent dat: hoe meer (belangrijke) websites er linken naar jouw website, des te hoger eindig je in de zoekresultaten.

×