5online Webdesign
Designers in optima forma

5online Webdesign ontwerpt websites voor bijna iedereen! Bedrijven, stichtingen, verenigingen maar ook voor individuen. Alle door 5online opgeleverde websites zijn zelf up-to-date te houden met een gebruiksvriendelijk CMS.

Het websiteontwerp maken we op basis van uw wensen. Wij mixen daar onze creativiteit doorheen en komen zo tot eerst opzet van de website. Zodra we met u aanpassingen hebben doorgenomen, bouwen wij de complete site.

Wij helpen bij het kiezen van een juiste domeinnaam en richten alles technisch voor u in. Ook kunnen wij assisteren bij het verhuizen van uw huidige domeinnaam naar onze servers. Vervolgens installeren wij uw website en kunt u direct aan de slag met het plaatsen van de eerste nieuwsberichten en pagina`s.

Mocht u toch een geheugensteuntje wensen voor het up-to-date houden van de website, wij kunnen u desgewenst een heel handig online handboek leveren. Voor klanten met meerdere gebruikers kunnen we, voor alle gebruikers tegelijk, uitleg geven over het bijhouden van de website. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Betaalbare websites

5online ontwerpt betaalbare websites met een professionele uitstraling. Diensten met heldere afspraken over oplevering en tarieven.

Responsive design

Voor een winkel, bedrijf, stichting, vereniging of een school, 5online maakt voor iedereen een website met modern design die ook werkt op alle smartphones en tablets!

Zelf inhoud wijzigen

Via ons gebruiksvriendelijke beheerderssysteem (CMS) kunt u zelf wijzigingen aanbrengen. Ook via de smartphone of tablet kunt u pagina`s aanpassen of nieuwe berichten plaatsen.

Oog voor detail