Skip to content

Een slimme websitebouwer

Voor het ontwikkelen van een goede website heb je een professionele websitebouwer nodig, een bouwer die zich verdiept in jouw bedrijf en jouw doelstellingen. 5online is op de hoogte van de laatste internetontwikkelingen en onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we websites ontwerpen en bouwen die snel de informatie op het scherm van de bezoeker toont. Wij weten hoe welke eisen een zoekmachine stelt aan een website en passen daar jouw website op aan. 5online werkt nauw samen met marketeers, tekstschrijvers, fotografen en ontwerpers. Elk bedrijf is uniek is en 5online zorgt ervoor dat elke website uniek is.

Modern design
Gebruiksvriendelijk
Integratie met social media
krachtig mediabeheer
Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Content Management Systeem

Wij maken gebruik van het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Met dit systeem kun je zelf eenvoudig nieuwe informatie aan je website toevoegen. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen er uitstekend mee uit de voeten. WordPress biedt ongekende mogelijkheden en functionaliteiten en behoort tot een van de meest gebruikte cms’en ter wereld wereldwijd. Wij bouwen al onze websites in WordPress.

Bij nieuwe websites installeren en configureren we alvast onderstaande modules.

Contactformulier

Eenvoudig contactformulier voor de noodzakelijke gegevens van bezoekers. Je ontvangt automatisch de ingevulde gegevens in je mailbox.

Slider

Een opvallende slider op de homepage. Je kunt kiezen uit een slider met één of meerdere afbeeldingen. Wij zetten daar uitnodigende aanklikbare buttons in (call-to-action).

Blog

Vertel op je website wat je doet met een persoonlijke blog of nieuwsberichten. Bezoekers kunnen je artikelen gemakkelijk delen op sociale media.

Statistieken

Bekijk hoeveel bezoekers je op je site had, hoe ze je gevonden hebben, welke pagina’s ze hebben bekeken en hoe lang ze op je website zijn geweest.

Caching

Caching maakt je website sneller, wat bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid.

SEO

Search Engine Optimization, in gewoon Nederlands zoekmachine-optimalisatie zorgt ervoor dat je website beter vindbaar is in Google. Je site staat met SEO meer bovenaan, zodat de kans groter is dat surfers jouw website aanklikken en bezoeken.

Een website is op maat

Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden zoals een webshop, een meertalige website, een portfolio, interactieve kaarten of uitgebreide inschrijfformulieren.

×