Een slimme website bouwer

Voor het ontwikkelen van een goede website is een goede website bouwer nodig. Een bouwer die verder gaat dan iets leuks neerzetten. Een bouwer die op de hoogte is van de laatste ontwikkelen op het gebied van internet technieken. Een bouwer die kan voldoen aan de eisen die aan een goede website worden gesteld. Die zoekt naar handige manieren om een website snel te maken. Die snapt hoe een zoekmachine een website het liefst ziet. Een bouwer die nauw kan samenwerken met marketeers, tekstschrijvers, fotografen en ontwerpers. Elke website met zijn eigen wensen en eisen. Zoals elk bedrijf uniek is, zo zorgt 5online dat elke website uniek is.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Responsive design
  • Social media integratie
  • krachtig mediabeheer
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Modern design

WordPress CMS

Dit systeem bied ongekende mogelijkheden en functionaliteit en behoort tot een van de meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) wereldwijd. WordPress werkt lekker simpel. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee uit de voeten. Wij bouwen al onze websites in WordPress.

Bij nieuwe website installeren en configureren we alvast onderstaande modules:

Contactformulier

Eenvoudig contactformulier die je bezoekers kunnen invullen. Je ontvangt automatisch de ingevulde gegevens in je mailbox.

Slider

Een opvallende slider op de homepage met meerdere afbeeldingen of een enkele afbeelding met daarin aanklikbare buttons (call-to-action).

Blog

Een persoonlijke blog of nieuwsartikelen op een bedrijfswebsite. Ook kunnen artikelen gemakkelijk gedeeld worden op sociale media.

Statistieken

Bekijk hoeveel bezoekers je op je site had, hoe ze je gevonden hebben, welke pagina’s ze hebben bekeken en hoe lang ze op je website zijn geweest.

Caching

Met caching verlaag je de laadtijd van je website, wat bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid.

SEO

Zoekmachine optimalisatie helpt je om beter vindbaar te worden in Google, hoger in de ranking te komen en dus ook meer succes te behalen met je website. Meer informatie.

Elke website is maatwerk

Neem contact met ons op en laat je informeren over aanvullende mogelijkheden zoals webshop, meertalig, portfolio, interactieve kaarten of complexe inschrijfformulieren.