Skip to content

Hosting & Support

Nadat we je website hebben opgeleverd en bezoekers hem kunnen vinden, begint het echte avontuur. Vanaf dat moment hosten we jouw site en krijg je support van ons. Met onze hosting & support is jouw website veilig en altijd bereikbaar. Heb je een vraag, dan staan we natuurlijk direct voor je klaar

SSD server

Alle websites hosten we op onze eigen supersnelle SSD-server. De server is geoptimaliseerd voor het hosten van websites. Een hostingpakket kunnen we gemakkelijk aanpassen aan de grootte van jouw website, zodat je nooit teveel betaalt.

Backups

Elke dag maken we back-ups van de bestanden op de server, maar ook van de database. Back-ups bewaren we 14 dagen.

Updates

Regelmatig verschijnen er updates voor WordPress. Dit kunnen verbeteringen van de beveiliging zijn, een nog betere gebruiksvriendelijkheid, maar ook nieuwe functionaliteiten. Als klant bij 5online nemen we je deze zorg uit handen. Wij voeren de updates door op jouw website, zodat deze technisch altijd up-to-date is.

Support

Neem je telefonisch of via e-mail contact met ons op, dan krijg je meteen contact met de expert die jou verder kan helpen.

Spamfilter

Alle e-mailaccounts die wij op onze server hosten, hebben we voorzien van een premium spamfilter. Hierdoor heb je vrijwel geen last meer van spam.

Beveiliging

WordPress is open source en dat maakt het juist zo handig om er websites mee te creëren. Het nadeel van open source kan zijn dat kwaadwillenden op zoek zijn naar zwakheden. Onze beveiliging beschermt je site tegen mogelijke inbrekers.

Interesse?

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.

×